Stránky

Hračičky pro naše detičky


Organizéry pro naše holčičky na rozmývatelné pastelky Mondeluz od Koh-I-nooru. 



Edukativní knížečky pro Štěpánka - baví ho dosud a to už mu byly čtyři roky.









Polštářky ze sametových mikinek. Tyto tři jsou již po smrti. Testovala jsem je na dětech (ségřino blonďaté trio) a nepřežily. Ostatní jsou v pořádku. Musím tedy ještě trošku dopilovat vývoj. Zejména pak trvanlivost švů  oblasti krčků při náhodném tahu.  


Testovací komise: zleva Karolínka (pevnost přišitých komponentů a přízdob), Mariánka (švový kontrolor), Anička (celkový dojem a "dizajn").








Pokud tápete - nedivím se, měla to být ovce. Ale s ovcí já si to beru osobně, stejně jako s kynutým těstem. Nedaří se mi.
Slouží jako odkladiště na pyžamko. Víc než rok a skvěle. Opravdu ho tam vždy večer najdeme. Pokud se zrovna nepovaluje jinde, ale to beru jako statistickou chybu.



Polštářek z ubrusu



Pelíšek a mrkev z pleteniny


Protože dost cestujeme a s námi i hračky, toto je skvělý způsob, jak těch pár dětských nezbytností centralizovat ve voze na jedno místo. (v reálu to bohužel moc nefunguje, stejně jsou všude) Musím zapracovat na vývoji nebo přestat vozit děti. 




Tuhle červenou "vobludku" netřeba představovat. Tuto éru už máme zdárně za sebou. 



Pan skřítek. 


Loňský Adventní kalendář. Visel nám tu do června, dokud ho mladší sestřička nesundala. Doufám, že zase někdy přijede a včas ho pověsí. 


Těhle máme zásobu. Skvěle na laminátu kloužou, zrychlil se nám doma provoz, co je používáme.




Ze svetrů jde fakt cokoliv.



Tyhle jablíčka jsou skvělým tréningem jemné motoriky, nafouknete balónek, namočíte bavlnku do škrobu (větší děti můžou pracovat i s vodním sklem, lépe drží), motáte, motáte, necháte přes noc uschnout a pak už jen vyfouknete balónek a dozdobíte. Dělali jsme tak jablíčka, pomeranče, dýně, vánoční ozdoby ... fantazii se meze nekladou.



Rybaření náš drží už druhým rokem, přitom náklady na výrobu jsou opravdu minimální - klacík z lesa, provázek, háček a staré dosloužilé kanafáskové povlečení. Bříška mají plněné drceným molitanem, je těžký a ryby jsou pak fakt jak živé.


A nakonec další ze skupinky recy polštářků. Další z přeživších náročné dětské testování. 



3 komentáře:

  1. Překrásné Niky, fantastické !!!!

    OdpovědětVymazat
  2. MILÁ NIKY, JÁ ZÍRÁM, CO DOKÁŽETE VYTVOŘIT... OPRAVDU VÁŠ DOMOV VONÍ DOMOVINOU A DĚTSKÝM ŠTĚSTÍM....

    OdpovědětVymazat
  3. No tedy já nestíhám ani koukat na tvé skvělé nápady,asi se budu trochu opičit,snad se nebudeš zlobit:-)!Michaela

    OdpovědětVymazat